Stockholm Live AB

Stockholm Live söker en

Business Analyst

Stimuleras du av att driva projekt, göra analyser och ta fram beslutsstöd till verksamheten?  Vill du ha en roll där du får arbeta både strategiskt och verksamhetsnära i ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang? 

Stockholm Live, som driver Nordens mest besökta arenor,  söker nu en driven Business Analyst. Här får du en unik möjlighet att utgöra ett viktigt stöd till ledning och verksamhet på Stockholm Live.

I rollen som Business Analyst kommer du arbeta proaktivt och främst med att stötta företagsledningen i olika strategiska projekt.  I arbetsuppgifterna ingår att driva företagsövergripande projekt och kontinuerligt arbeta med ständiga förbättringar. Du kommer ha många kontaktytor både med interna och externa samarbetspartners.

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Arbeta med genomförandet av affärsplanen genom olika strategiska projekt
  • Stöd till Strategic Growth Director med analys och projektledning
  • Stöd till Ekonomichef i budget- och prognosarbetet
  • Ansvara för analys- och presentationsmaterial till regelbundna business reviews med ledningen i USA och Europa
  • Ansvara för uppföljning av KPI:er och sprintar
  • Delaktig i analyser av företagets affärsverksamhet
  • Stöd i analyser och rekommendationer kring affärsmöjligheter 

Då rollen som Business Analyst är ny finns stora möjligheter att vara med att sätta ramen för tjänsten. Du kommer att rapportera till CFO,  men ha nära samarbete med Strategic Growth Director.

Din Profil

Vi ser att du har arbetat minst ett par år med liknande arbetsuppgifter och det är meriterande om du har erfarenhet som managementkonsult.  Du har erfarenhet av arbete i större projekt, processer och initiativ som involverar personer både inom och utom den egna gruppen. Du är civilekonom, civilingenjör eller motsvarande.  Du talar och skriver engelska obehindrat.

Som person är du analytisk, proaktiv och ödmjuk.  Vidare är du pragmatisk och lösningsfokuserad.  Du är passionerad, nyfiken och har en kommunikativ förmåga där du kan förklara komplex information på ett begripligt och inspirerande sätt.  I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Stämmer detta in på dig?  Då kan vi erbjuda dig en spännande roll där du får möjlighet att bidra och utveckla affären för Stockholm Live. 

Hur gör jag för att ansöka?

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Mpya. Fullständig annons och ansökan hittas här; https://mpyafinance.se/soek-jobb/lediga-jobb?jobid=88157 

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Sista ansökningsdag:
2019-10-25
Tillträde:
Omgående
Företagets hemsida:
https://www.stockholmlive.com/
Tillbaka till toppen