Planning

Praktikplats våren 2019

Om du studerar och har siktet inställt på en karriär inom evenemang och arena är det nu fritt fram att söka praktikplats på Stockholm Live.

Vi kommer under våren kunna tillhandahålla 2 praktikplatser och vi erbjuder en lärorik, intensiv och omväxlande praktiktid där du som student får stifta bekantskap med hela vår verksamhet och lära känna våra kompetenta medarbetare. 

Under praktikperioden har du rollen som "Venue Assistant" och en av våra Venue managers blir din handledare. Som praktikant och Venue Assistant kommer arbetsuppgifterna att variera mycket och i takt med din utveckling kommer du att få mer ansvarsfyllda uppgifter. Vi kommer till stor del att anpassa arbetsuppgifterna och ansvarsnivån efter studentens tidigare erfarenheter och kompetens, men till en början kan det till exempel röra sig om att skriva kör-/produktionsschema, boka in personal eller vara delaktig under bygg/riv av evenemang.

Vi söker dig som är initiativtagande, strukturerad i ditt arbetssätt och en riktig lagspelare. 

Skicka din ansökan senast den 30 november

 

Vi vill att din praktikperiod löper i minst 11 veckor, och med start senast mars 2019. Om din praktikperiod ligger senare under året, dvs med start efter mars 2019 ber vi dig avvakta med din ansökan och hålla utkik efter vidare information under lediga tjänster på vår hemsida.

 

Om Stockholm Live AB
Vi på Stockholm Live driver 5 arenor i Stockholm - Ericsson Globe, Friends Arena, Tele2 Arena, Annexet och Hovet. Varje år besöker ca 3 miljoner människor våra arenor och de över 300 idrotts- och underhållnings-evenemang som de gästas av. Det gör oss till en av de största arenaoperatörerna i Europa.

Några av Sveriges främsta idrottslag har sin hemmaarena hos oss; Hammarby Fotboll, Djurgården Fotboll, Djurgården Hockey, AIK Fotboll, AIK Hockey och Svenska Herrlandslaget i Fotboll.

Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang, med 125 arenor och 26 000 medarbetare.

På Stockholm Live trivs ambitiösa medarbetare som vill göra skillnad, är passionerade, modiga och som drivs av att samarbeta med andra. Lockas du av att vara med och bidra till att Stockholm Live levererar Sveriges flesta, bästa och mest nyskapande arenaupplevelser så ser vi fram emot just din ansökan!

 

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Praktik
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Tove Palmgren
mob: +46 76773 93 19

Företagets hemsida:
https://www.stockholmlive.com/
Tillbaka till toppen